Me & Desiree-Interior

a little about…. ME

Zoals ik op de homepage al aan gaf noemen veel mensen mij Dees. Ik ben geboren in 1990 in Limburg. Altijd al een creatief persoon geweest. Een vlotte en spontane jonge vrouw, die van aanpakken weet. Nog altijd weetgierig en opzoek naar nieuwe uitdagingen.

20190301_182716Tijdens mijn middelbare school wist ik zeker dat ik iets wilde gaan studeren waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon. Toen ik dus op mijn 16e in Boxtel begon aan mijn opleiding was ik dolgelukkig. Na de zomer van 2007 ging ik op kamers en kon mijn avontuur beginnen. Op het Sint-Lucas ben ik na 4 jaar afgestudeerd als projectleider interieur / exterieur. En met dit diploma op zak kon ik doorstromen naar the University of Lincoln om in één jaar mijn BA Interior Architecture and Design te behalen. Een geweldig jaar in Engeland was zo voorbij, maar mijn leergierigheid bleef. Ik wilde nog verder leren. Dat heb ik gedaan aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen. Waar ik in 2013 mijn BA interieurarchitectuur heb behaald. Ik had graag mijn Master nog willen doen maar dat bleek te hoog gegrepen voor mij. Dus ben ik in de zomer van 2013 op zoek gegaan naar een leuke baan.

Ondertussen ben ik al wat jaren werkzaam in de woonbranche. Ook tijdens mijn werk wil ik nog elke dag nieuwe dingen leren. En heb geregeld een cursus gepland staan waar ik met veel plezier naar toe ga. In 2014 heb ik bijv. nog mijn diploma Verkoopadviseur Sanitair behaald. Om niet elke dag hetzelfde te hoeven doen, werk ik zelfs bij mijn huidige baan ook 2 dagen als BackOffice medewerkster. En heb nu ook ervaring in een deel van de administratieve kant van een zaak.

Genoeg over mijn loopbaan tot zover, ik praat liever over mijn passie. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van interieurs. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet mee bezig ben. Ofwel het opdoen van inspiratie, het ontwerpen voor vrienden of voor mezelf, op onderzoek uitgaan, beurzen bezoeken, tijdschriften lezen en bekijken, het maakt niet uit, Ik ben er bijna 24/7 mee bezig.

Het mogen ontwerpen van ruimtes waar mensen dag in dag uit wonen, werken of plezier hebben is een uitdaging welke ik graag met beide handen aanneem. Een uniek en op maat gemaakt ontwerp voor die bepaalde ruimte, woning of zelfs voor een kantoor of recreatieruimte is wat ik het liefste doe.

a little about…. DESIREE-INTERIOR  

Ik ben Desiree-Interior begonnen als portfolio. Om te laten zien wat ik zoal tijdens, maar ook na mijn studieperiode ontworpen en gemaakt heb. Mijn prototypes, studieopdrachten maar ook projecten die ik in mijn vrije tijd ontworpen heb waar ik enorm trots op ben.